dapat AWARD !

eish..tajuk entri kali ni gempak gile..actually memang gempak..sebab saye dapat award! yes! memang betul, saya dapat award.hehe..(bape kali ko nk ulang da nabila).  excited + terharu kot coz 1st time dapat award dlm belog ni..ni, ni die award tuh...
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--




TARAAAAAA.......comel sangat kan award ni...powerpuff gurls 2 comel2..
comel cam pemberi award dan penerima awardnye...ahaks. T_T.
seperti yang ditulis kat atas 2, award tu saya terima kerana menjadi follower beliau yang ke 123..nombor yang cantik kan..so 2 yang pemberi award ni nak bagi..kebetulan saya pulak menjdi follower nye mase 2..heeee...thanx berat kepada kak rossa yang bek ati beri award ni..



http://miszrossa.blogspot.com/

thanx berat ye kak rossa..i really appreaciate it..rase gumbira.sebab saye ni name je da berbelog selama setahun, tapi masih xbrape aktif ngn belog ni..dlu xtau pn blogwalking2 ni.follower 2 3 orang je..nk dapat award ni jauh sekali laa.memang xpernah.huhu..saya secara "xtersengaja" wat belog hasil dari kelas internet oleh Incik Mohd Siri mase sem 1 dlu...kalo x memang xbuat lah kan..terima kasih En. Mohd Siri Muslimin sebab ajar kitorang buat belog ni..tu la, pade mulenya saya wat blog ni sebagai memenuhi tugasan dalam kelas beliau..newbie lagi mase 2, xreti nak godek2.laptop pn mase 2 lum ade lagi kot.masih ade lagi kat kedai sebelum menjadi hak milik kekal saye...so terbiar la blog.*sekarang pn terbiar jugak raseny.T_T.
xpelah, perlahan2 la kan nabila..berbelog saje2 jer, pinjam quotes nana kejap,
"saya berblogging bukan untuk mencari publicity tetapi untuk kepuasan diri sendiri". yup, saya sokong nana 100%..so maaf la ye kalo kamu2 readers rase boring ngan saye sebab lame xupdate blog..hehe..ampun bangat...

mood of the day : not really in a good mood pada mulanya..air mate mengalir laju woo pg td..huhu..:'(.
tp gagahkan jugak sbb ade tugas baru hari ni kat pejabat menteri.go nabila go!



 






Thanks for reading :)

4 0 Comments...:

✿....rossa alina....✿ said... [Reply to comment]

wuuwuu..terharu erk??cepat nangesss...hehehehehe..hmm..same je la kite..bukan rajin sangat nak blogwalking..tp entry punya lah syok sendiri..hahahaha..erk!jgn terase...ni akak ckp pasal diri akak..heee..btw,teruskan berblog..oke..hehhh... ;p

bella said... [Reply to comment]

hehe..sob2..nanes ni..erm kadang 2 la, rase nk tulis kat blog, nk cite sume..tp rase cam too personal lak, syok sndri, tntg diri sndiri je..langsung 2 lah hasilnye, xbrupdate selame brmgu2...hihi...
anyway thanx a lot kak...<3

erkies said... [Reply to comment]

CONGRATULATIONS!! hehehe.. tu lah, sy sendiri pon tak penah dapat award tau.

missct_bella said... [Reply to comment]

hehehee...tq abg daos...*shy...^^