masanya sudah tiba !





esok bermulalah episod perjuangan tuk calon SPM dan STPM......tadi lepas maghrib, call aishah. wish gudluck kat die. pas tuh mase tengok tv, cite kat tv2 , tibetibe ad msg dari ~myHeart. (name kat nset). lol. Boyfie bagi msg , mintak maaf sume dan mintak doakan die boleh jawab paper esok dan seterusnya dan suruh jaga diri ....





aishah, boyfie and their classmates.



gudluck sume !



my CUMOK (aishah ) berdiri tengah2 , si dia dan farid.



en boyfie wif faizal..his bff

gudluck ya kamu kamu semua. especially to Zulfazli Mohd Liman, sy maafkan sume dari ujung rambut sampai ujung kaki. jgn lah risau. tak amek ati pun . jgn siasiakan peluang yg dah diberi ni oke. jangan wat silly mistake cam mse trial arituh . dan kepade my CUMOK, Noraishah bt Johan dan sume satu kelas korang, all da best . urm , walaupun ta pernah jumpe korang yg lain face to face, tp slalu gak dengar citer korang dari aishah n En. Bf. paper esok pengajian am 2, dan stpm abis 16hb dis. penantian tu satu penyiksaan kan . *sigh. lepas satu satu . i'm juz go wif the flow jelah..tamo banyak cakap. berserah je ngan ape yg bakal mendatang. *cam dah lari dari tajuk jer..^^



dan tak lupa jugak gudluck kat my cousin, fatin syafiqah , amek spm tahun ni .raya

haji hari tuh, dia dan family dia datang rumah kami . sempat la jugak bagi tips2 dan pecutan terakhir untuk si atin ni . ceyyyhhh... cam teror pulak sy nih . hehe...





si fatin syafiqah



atin, belah kiri ujung. comel kan die..

ari tu jugak sempat bagi atin buku rujukan yg banyak masa spm dulu . habis punggah balik bilik stor kat atas rumah tu . suka gila atin . siap cakap lagi kat ayah die, kan bagus kalau kita datang awal tahun hari tu, jadi tak payah beli buku rujukan lagi. hehe.. tulah, daripada dimakan anai anai , baik sedekahkan je. tak luak pun. buku tu pun dulu beli hasil duit biasiswa . so tade la terasa sangat kalau bagi kat orang, bukan orang lain pun, sepupu sendiri. kalau beli guna duit sendiri cam terasa la jugak sikit sikit..hehee..^^










Thanks for reading :)

2 0 Comments...:

abdul rasyid..... said... [Reply to comment]

bole tak amek spm pakai sluar jean....hahah

ctbella said... [Reply to comment]

blh, tapi amek kat luar dewan lah...ngn pengawas pep. kiri kanan...hehee..