Emak , Emak................................Boleh Tak ??

Antara permintaan seorang anak kepada emaknya dalam satu perbualan telefon pada suatu petang



ANAK : Emak emak., esok adik sampai lewat, suruh ayah jemput orang kat Bahau , BOLEH TAK?

ANAK : Emak emak, esok buatkan orang choc moist kek emak yg sedap tu , BOLEH TAK ?

ANAK : Emak emak, ajak ayah pegi rumah Along jumaat ni , BOLEH TAK ?

ANAK: Emak emak, orang ade beli kain, orang nak tempah wat baju kurung moden, BOLEH TAK?

ANAK: Emak emak, ajak ayah anta orang kat Seremban Ahad tu, BOLEH TAK?







Pn. Faridah Hanim Tercantik , En. Mohd Khairi Terhebat!


P/S : Banyaknye lah permintaan hati seorang anak yang suka request kat emak sebagai salah satu cara tuk bermanja setelah lame dah tak jumpe mak dan ayah (hiperbola di situ :p) . Bilalah si Anak tu nak berdiri kat atas kaki sendiri, haissshhh......

Thanks for reading :)

4 0 Comments...:

ctbella said... [Reply to comment]

wat mase nih, 4 permintaan dah dapat jawapan seperti yang diingini...
1) ayah setuju tuk jemput kat bahau.
2) emak dah buat kek tuh ptg td.
3) ayah and emak setuju pegi umah along sabtu ni...
4)along kate die yg antakan kat semban ahad tu..

YEAYYYY....!!!

tinggal satu je lagi permintaan yg belum ditunaikan....

Nordin said... [Reply to comment]

singgah :)

Luahan hati lelaki kepada wanita

Anonymous said... [Reply to comment]

mak ayah terhebat!!huhu..~akak

ctbella said... [Reply to comment]

nordin : ur most welcomed!

akak : tau xpe. <3 both of them ketat2.