Pertandingan Template Tercantik by Gayahspears







Join contest yang ditag kan oleh kak yatt...dah lame die tag, tapi xsempat2 nak wat. ampun ye kak yatt....
Pertandingan Template Tercantik. Gulp! Cam x sesuai jer tuk sy join. Sebab x cantik ponn... Tp xpe, mencuba nasib, tambahan dah lame x join GA...


Pertandingan Template Tercantik ni di buat oleh GayahSpears. Sila-silakan lah jenguk ke blog die...

















~> Syarat2 :-
1. Wajib menjadi pengikut gayahspears(dot)com
2. Copy banner beserta isi entry ni dalam blog korang dan jangan lupa buat sidebar.
3. Tajuk entry korang mestilah Pertandingan Template Tercantik by Gayahspears
4. Tag kepada 3 kenalan blogger.
5. Copy dan paste link entri korang kat entri ni ya…
6. Kontest tamat pada 26 Januari 2011
~> Hadiah :-
Pertama :- Domain
Kedua :- Domain
Ketiga :- Domain
Saguhati :- Domain

Nak tag kat        comie,      shiera     dan   ninie  ( BUAT YER...=) )




p/s   : blog sy dah byk upgrade sikit 2 3 menjak nih.   Sume sebab demam contest cik Gayahspears kite ni lahh....:)

Thanks for reading :)

2 0 Comments...:

Gayahspears said... [Reply to comment]

Salam knai ya bElla..
thnk sudi join GA Gayah ni.. maaf taw sbb lambat terjah, Gayah bz cket.. nty Bella check nama ya.. Gd luck ya...

ctbella said... [Reply to comment]

ok Gayah....thanx..dah check tadi..ade...=)