It's my luck i guess... ^.^

Bismillahirrahmanirrahim....
Pd hari Khamis lepas, 17 / 02 / 2011, yakni bersamaan pd hari ulang tahun ku, sy telah join satu competition. Public Speaking yg dianjurkan oleh Unit Kualiti PPD, sempena Hari Kualiti.  Masuk mewakili Jabatan Perdagangan.  Terdapat 22 peserta yg mengambil bahagian yg terdiri daripada 6 jabatan keseluruhan termasuk Jabatan Kejuruteraan Awam , Jabatan Kejuruteraan Elektrik, Jabatan Kejuruteraan Mekanikal, Jabatan Perdagangan, Jabatan Matematik, Sains dan Komputer, dan Jabatan Pengajian Am.  Tajuk yg sy pilih ialah "Peranan ibu bapa dalam menangani Masalah Sosial Remaja" .  Alhamdulillah, berkat usaha, doa dan sokongan kawan - kawan n ibu bapa, akhirnya sy telah dinobatkan sebagai juara.... :).  Mungkin jugak luck birthday mungkin ? Wallahualam.  Apepun, yg sy pasti sy memg curahkan seluruh usaha and bakat yg ada untuk pertandingan nih.  Sebab rindu akan kenangan sewaktu berdebat, berforum and berpidato masa sekolah dulu kot ? YE, memang sy sangat2 rindukan segala kenangan dan pengalaman tuh..













 And, harituh jugak ada cabutan nombor bertuah.  Sy dapat jugak ! Nombor bertuah 18 yg terlekat kat kerusi tempat duduk sy tuh terpilih pulak.. HEHEEEEE..... suka! Hadiah coklat jer pun, tp cute dan sedap. Yummy...




Ok lah, setakat ni jelah yg nak dikongsi and diabdikan dekat blog nih untuk kenangan bila diriku terasa nak imbas - imbas balik nanti... Till then, assalamualaikum..
Thanks for reading :)

4 0 Comments...:

nkara said... [Reply to comment]

wah...congrats bella!

ctbella said... [Reply to comment]

thanks kak yat... =)

erkies said... [Reply to comment]

Cik besday girl.. x share pon hamper tu ngan kiteorang kat sini ;p

ctbella said... [Reply to comment]

HEBOHH laa nak kene pos cekedis2 tu sume kat NRE... :)