Ping Pong & Netball

Minggu ni adalah hari pertama Minggu Sukan Jabatan Perdagangan.  Dan aktiviti pada hari ini, isnin ialah Bola Jaring, pada pukul 5ptg – 7 ptg dan acara Ping Pong (L) pulak pada pukul 9mlm – 11 malam. Dua dua aktiviti ni saya terlibat.  Memang diikutkan memang kesemua aktiviti sukan saya sebagai AJK terlibat.   Tp untuk npetball saya ambil bahagian dan untuk Ping Pong pulak saya sebagai ketua AJK.  



Netball, kami berjaya ke saringan kedua selepas mengalahkan DPR Sem 2.  And saya ambil posisi as Wing Attack (WA).  Untuk saringan kedua disambung esok kerana kesuntukan waktu,  dan kami akan bertemu dengan pasukan kelas kami jugak iaitu DSK4 (Agogo ).  AGOGO vs OLALA.  Tamat je perlawanan dalam 6.30 ptg, bergegas balik ke bilik buat carta alir, senarai nama dan jadual pemenang untuk ping pong malam ni pulak.  Nasib baik laa ada kawan yg sangat baik hati, Kak Miza and Nurul ‘Atiqah tolong buatkan jugak, kalau tak memang tak siap la sebelum match pukul 9 sebab penyertaan memang sangat menggalakkan iaitu seramai 30 orang perseorangan dan 16 pasukan beregu.  Bayangkan punyalah rumitnya nak wat carta alir tu



Alhamdulillah, hasil bantuan AJK2 Jabatan Perdagangan yang lain, akhirnya perlwanan Ping Pong (L) berjaya dihabiskan pada lebih kurang jam 12.10tgh malam.  Tahniah diucapkan kepada pemenang, Sabtu ni jangan lupa datang acara penutup, ambil hadiah.  Lepas habis tu lah baru laa makan, kemas2kan balik diri yg agak tak terurus tadi.


Next tengah tunggu untuk match Ping Pong (P) pulak yang akan diadakan pada Khamis malam nih.  Rasanya kali ni tak la stress sangat sebab penyertaan Perempuan sangat2 la kurang kalau nak dibandingkan dengan penyertaan peserta Lelaki malam ni.

Semoga dipermudahkan segala urusan.  Aminnn… To AGOGO, wait for us. =). Kite berentap esok!! 



P/s : Gambar ?? Later2 la eyhh… Sekarang ni tido lebih bermakna dari memindah2kan gambar. =)

Thanks for reading :)

3 0 Comments...:

tqah_manje said... [Reply to comment]

oi bell...nme ak pn sala eh...
pape pn tq mention kt blog ko..hehehe

ctbella said... [Reply to comment]

ups2, sori Nur'Atiqah Yusof aka tqah manje... ewww... :).
Mamai dah mase tu, and excited kot nak tulis name ko , tu yg sampai tersalah2, hehe...

ctbella said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.